Koti

Korjausvaihtoehdot: Ensimmäisen kerroksen lisäykset toiseen kerrokseen verrattuna

Posted by Nemi Jaxx

1950-luvulla Australian tyypillinen asuinkiinteistö oli noin 105 neliömetriä, mutta tämä luku on lisääntynyt viimeisen kuuden vuosikymmenen aikana. Teollisuuden tutkijat ovat todenneet, että Australian keskimääräinen koti on nyt melkein 140% suurempi ja että koko maan mediaaniluku on 240 neliömetriä. Maan asunnonomistamisaste on vasta alkamassa nousta kaikkien aikojen alhaisimmasta arvosta. Asuntokoon nousu 65%: iin vuonna 2016 voidaan hyvittää korjausrakentamisen yleistyessä, joka parantaa tietyn kodin toiminnallista aluetta. Siksi sinun ei pitäisi olla yllättynyt huomatessasi, että australialaiset talonomistajat kuluttavat enemmän kuin 8 miljardia dollaria kunnostustöihin ja korjausrakennuksiin, viimeisimpien ABS-raporttien mukaan ennennäkemättömän kulutusaste. Tämän teoksen avulla arvioidaan Sydneyn parhaita talon peruskorjauksia vertaamalla Sydneyn parhaita talon peruskorjauksia vertaamalla toisen kerroksen lisäyksiä toiseen.

-story parannuksia.Rakentaminen ensimmäisessä kerroksessa Useimmissa tapauksissa rakennusryhmä kaivaa maata kohdealueella, toteuttaa vahvistetun perustan ja kana pystyttää seinät ennen kodin yhdistämistä uuteen tilaan. Otetaan kuitenkin hetki esiin tämänkaltaisten pyrkimysten eduista ja haitoista: Hyödyt: Ensimmäisen kerroksen laajennuksiin liittyy yleensä minimaalinen häiriö kodin olemassa olevaan alueeseen, pääasiassa siksi, että et luota nykyiseen kehykseen tukemaan painavaa toisen kerroksen huone. Joissakin tilanteissa, etenkin pienemmillä rakennuksilla, urakoitsijoiden ei tarvitse edes asentaa laattaa. Ensimmäisen kerroksen kohoaminen antaa sinun palauttaa jonkin verran välillä 60–70% alkuperäisestä sijoituksestaCons: Menetät tietysti jonkin verran nurmikkoa lisäyksen ollessa maanpinnan tasolla, mutta suurin este on yleensä kaavoitusongelmien ja muut kunnalliset asiat.

Parhaiten arvioitujen rakennusryhmien pitäisi voida auttaa sinua navigoimaan näissä säännöissä kiinteistösi luonteen perusteella. Toisen tarinasi parantaminenJos kotisi voi jo tukea ylärakentamisen lisäpainoa, rakennusyritysten on todennäköisesti parannettava perustaasi ja vahvistaa vierekkäiset seinät. Ohessa on toisen kerroksen projektin hyödyt ja haitat: Hyödyt: Voit säilyttää pihasi luonnollisen ulkonäön, ja tavanomaiset kaavoitusrajoitukset eivät todennäköisesti aiheuta kiinnitystä prosessissa. Toisen kerroksen parannukset lisäävät myös rakennuksen havaittua kokoa huomattavasti enemmän kuin ensimmäisen kerroksen rakennusta, minkä vuoksi niillä on hiukan korkeampi sijoitetun pääoman tuottoprosentti; Kansallinen keskiarvo on noin 72% .

Konsonit: Sallittuja rakenteenkorkeuksia koskevia määräyksiä on, joten sinun on käsiteltävä tätä mahdollista pilaantumista urakoitsijoiden kanssa. Lisäksi rakentaminen ylöspäin edellyttää, että mukana on portaikko, LVI, kanavatyöt ja sähkölaitteet, jotka kaikki ovat paljon vaikeampia kutoa toisen kerroksen lisäykseen. Jos olet valmis eristämään kodillesi sopivimman vaihtoehdon ja taskussa, muista käydä paikallisten rakentajien aloitussivulla järjestääksesi ilmaisen neuvottelun.

Related Post