Matkustaa

Kuinka selviytyä tulevasta lomakaudesta taloudellisesti

Posted by Nemi Jaxx

Kun syyskuu osuu lomakauteen, näyttää tapahtuvan nopeasti. Valitettavasti suurin osa ihmisistä ei ole taloudellisesti varautunut juhliin. Loma-illallisten isännöinnin, kodin sisustamisen ja lahjojen maksamisen kustannukset voivat osoittautua hiukan liikaa. Itse asiassa juuri vuodenaikaan monet ihmiset kärsivät stressistä ja ahdistuksesta ja joutuvat syvästi velkoihin. Jos olet huolestunut tulevista kuukausista ja siitä, kuinka selviydyt taloudellisesti, tässä on joitain vinkkejä, joiden pitäisi todella auttaa sinua. Aseta budjettiEtta liiallisen velan syntymisen estämiseksi sinun on asetettava budjetti. Kirjoita ensin kaikki mitä sinun tarvitsee maksaa, mukaan lukien päivittäistavarat, kodin sisustus, matkakulut ja lahjat. Tarkista sitten viime vuoden tulot, jotta keskimäärin kulutat kulut. Katso nyt säännöllistä budjettiasi. Kuinka paljon olet pystynyt omistamaan lomakustannukset laskujen maksamisen jälkeen?

Tämä on summa, joka joudut työskentelemään tämän vuoden aikana. Ota AdvanceCredit-korttivelka näyttää moninkertaistuvan nopeasti lomien ympäri, koska kaikki pyrkivät varaamaan siihen liittyvät kulut. Luottokorttien lataaminen kuitenkin pilaa luotto ja voi olla vaikeaa maksaa. Vaihtoehto olisi ottaa käteisennakko verkossa. Tämä antaisi sinulle kertakorvauksen käytettävästä käteisrahasta, mutta on myös paljon edullisempaa ja helpompaa maksaa pois kuin luottokorttisi. Tee lahjojaYksi suurimmista kuluttajista, joita kuluttajilla on lomakauden aikana, on lahjoja. Kustannukset lahjoituksen antamisesta tuntemallesi henkilölle voivat olla törkeitä ostosta riippuen. Kun kerrät sen 10: llä tai jopa 20: llä, tarkastelet useita satoja tai tuhansia dollareita. Upea tapa vähentää lahjojen kustannuksia on tehdä niistä itse. Se on paljon sydämellisempi ja edullisempi. Virkkaatko villapaita äidillesi tai teet kahvimukin tädillesi, se on paljon halvempaa kuin puseron tai mukin ostaminen myymälöistä.Aseta Gift LimitTämä lahja ei voi olla käsin valmistettu. Jos sinulla on lapsi, joka haluaa esimerkiksi uusimman pelikonsolin, sinulla on vaikea yrittää tehdä se tyhjästä. Joten asettakaa rajoitus niille, joille haluat ostaa lahjoja. Päätä, kuinka paljon olet valmis kuluttamaan kullekin henkilölle, äläkä ylitä sitä.

Koska oma lautasesi onnistuu, jos olet yleensä lomatapaamisten isäntä, saatat olla raivoissaan ystävien ja perheen ruokintakustannuksista. Sen sijaan, että ottaisit kaiken taloudellisen vastuun itse, voit pyytää kaikkia asettamaan kentän. Pitämällä jokaisen perheenjäsenen tuomaan omat ruokalappunsa vähemmän valmistamista varten ja pitämään muutaman ylimääräisen dollarin taskussa.Kierräytä koristeet ja sisustusJousiseurallisen talon pitäminen lomien aikana on mukavaa, mutta myös kallista. Jos haluat koristella asioita vieraillesi, sinun tulee aloittaa tarkastelemalla vanhoja koristeita ja kodinsisustustasi. Ne asiat, jotka varastoit viime vuodelta, ovat todennäköisesti edelleen hyvässä kunnossa, ja niitä voidaan käyttää koristamaan kotisi tänä vuonna, ehkä luovalla kehräyksellä. Lomakauden on tarkoitus olla hyvän riemun ja yhteenkuuluvuuden aika, mutta useimmille aikuisille, se on kaikkea muuta. Jos olet stressaantunut tulevasta vuodenajasta ja siitä, kuinka sinulla on varaa kaikkeen, harkitse yllä mainittuja vinkkejä. Niiden käyttö antaa sinulle iloisen lomakauden ilman stressiä tai velkaa.

Related Post