Terveys

Mucuna Pruriensin edut

Posted by Nemi Jaxx

Aina kun olemme väsyneitä tai liikaa stressiä, pyrimme yleensä käyttämään jonkinlaista lääkitystä, joka voi antaa rauhoittavan vaikutuksen yliaktiivisille hermoille. Mucuna Pruriens -uutteesta on saatu merkittäviä tuloksia hoidettaessa sellaisia ​​henkisiä tiloja ja parantamalla keskittymistäsi masennuksen aikana. Mucuna Pruriens tai Velvet papu on Aasiasta ja Afrikasta peräisin oleva trooppinen kasvi, joka kuuluu Leguminosae-sukuun. Sen lisäksi, että sitä käytetään maataloudessa ja puutarhaviljelyssä, sillä on laaja kirjo lääketieteellisiä arvoja ja sitä käytetään jopa Siddha-järjestelmässä.

Toimintatapa:

Monet tutkijat ovat suorittaneet kokeita Mucuna Pruriens -yhtiöllä tutkiakseen sen mekanismia viritetyiden aivosolujen rentouttamiseksi ja miesten hedelmällisyysmahdollisuuksien parantamiseksi. On selvää, että Mucuna-lisäosalla on tärkeä merkitys masentuneen tai stressaantuneen henkilön mielialan ja mielenterveyden parantamisessa. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että uutte sisältää L-DOPA: ta pieninä määrinä (noin 3,1 – 6,1%), jotka lisäävät hermovälitystä stimuloimalla dopamiinin, norepinefriinin ja epinefriinin vapautumista. Dopamiini on välittäjäaine, joka liittyy pääasiassa erityyppisiin solujen toimeenpanotoimintoihin, ja L-dopa, joka on sen suora esiaste, lisää sen aktiivisuutta nootrooppisena lääkkeenä. Muut kuin dopamiini, Mucuna Pruriens -annokset säätelevät myös toisen samanlaisen välittäjäaineen, nimeltään serotoniinin, vapautumista. On tiedossa, että dopamiini auttaa nuorennuttamaan henkistä voimaa ja emotionaalista ulostuloa, mutta verenkierrossaan sillä on rajoituksia. Siksi sitä ei voida täydentää suoraan kehossa, mutta nyt voimme saada sen toiminnan toimimalla kuluttamalla Mucuna-uutteita, jotka lisäävät neuronien dopamiinitasoja.

Muut vaikutukset paitsi mielialan parantamisen lisäksi:

Onnistuneet kokeet ovat osoittaneet Mucuna Pruriensin voiman parantaa mielialan tilaa, alentaa masennusta ja erinomaista muistin selkeyttä. Muita etuja, joita tästä lisäravinteesta voi saada, ovat sen kyky lisätä testosteronin tuotantoa miehillä ja seksuaalinen herkkyys naisilla. Etsimme usein rauhoittavaa ainetta, joka voi rauhoittaa hermojamme jännityksen aikaan. Mucuna Pruriensista saatu uute voi antaa sinulle samanlaisia ​​rauhoittavia vaikutuksia kuin mikä tahansa muu määrätty rauhoittava lääke, mutta vähäisin haittavaikutuksin. Mucuna Pruriensin lupaavat tulokset on kirjattu osoittaen verenkierron parantumista, aivojen solujen vuorovaikutuksen paranemista ja seksuaalisen impotenssin pelon voittamista.

Ohjeet, jotka on pidettävä mielessä kuluttaessasi Mucuna Pruriensia:

Aina standardisoitu suositeltu annossuunnitelma voi auttaa sinua saamaan parhaat tulokset ravintolisistä. Alkuvaiheessa suositellaan alhaista 100 mg: n tasoa 3 kertaa päivässä. Henkilön sietokykyvasteen mukaan annosta nostetaan vähitellen 500 mg: aan päivässä. Toimintojen kääntämisen välttämiseksi tulisi olla varovainen, ettei ylitetä enimmäisrajaa 1 gramma päivässä. Koska uutte sisältää pieniä määriä L-DOPA: ta, lisäosa voi osoittautua liian stimuloivaksi joillekin ihmisille ja kuluttajat voivat alkaa kokea sen antivaikutukset. Vahvistaaksesi Mucuna Pruriens -bakteerin vaikutusta luonnollisesti ja turvallisesti, sitä voidaan käyttää muiden samankaltaisten toimien kanssa, kuten L-teaniini tai kofeiini, jotka voivat toimia vahvoina levottomuutta estävinä ominaisuuksina.

Related Post