Uutiset

Onko koskaan liian myöhäistä oppia soitinta?

Posted by Nemi Jaxx

Soittimien oppiminen näyttää olevan nuorille varattu toiminta. Yleinen kysymys on ”olenko liian vanha oppimaan?” On olemassa oikeutettuja ikään liittyviä huolenaiheita, kuten niveljäykkyys, hengenahdistus ja muistin menetys. Koska soittimien lukumäärä on käytettävissä, löydät kuitenkin sellaisen, joka ei soi heikkoutesi alueilla (jota pidetään pienten lasten kohdalla). Vastaus on niin kauan kuin pystyt vielä, ei ole koskaan liian myöhäistä.

Seuraavaksi kysymykseksi tulee sitten ”pitäisikö minun oppia?” On vaikea vastata, koska peliin on niin paljon yksittäisiä tekijöitä.

Kuinka paljon aikaa olet valmis käyttämään oppimiseen?

Kärsivällisyys ja kurinalaisuus ovat aina olleet muusikoiden hyveitä. Heidän on poistettava aika harjoitella, oppia ja parantaa itseään. Sinun tehtävä harjoittelusaika vain kasvaa, mitä paremmin saat. Jos sinulla on vapaata aikaa, soittimen oppiminen on suuri haaste, jonka voit ottaa vastaan. Kun lisäät aikaa ja vaivaa, voit edistyä hyvin. Jos kuitenkin pidät kiireisen työn ja perheen kanssa, voi olla vaikeaa saada haluamiasi tuloksia.

Kuinka paljon olet valmis investoimaan oppitunteihin?

Soittimen oppiminen ei ole halpaa. Vaikka voit oppia itse, kaikilla ei ole luonnollista kykyä tehdä se. On parasta palkata opettaja perusteille. Kun olet hallinnut heidät, voit siirtyä itseopiskeluun satunnaisten tapaamisten avulla hiottamaan oppimiasi itse.

Opettajan lisäksi sinun on myös investoitava instrumenttiin. Dawkesin soittimilla on aivan uusia, käytettyjä ja vuokravaihtoehtoja, jos päätät edelleen, mitä haluat oppia. Jos sinulla on resursseja opiskella, niin miksi ei?

Mitä taitoa haluat saavuttaa?

Voit olla kauhistunut edistymättömyydestäsi, mikä voi johtaa pahoitteisiin ja turhautumiseen. Kun päätät oppia, kysy itseltäsi taso, jonka haluat saavuttaa. Jos olet ajatellut tulla ammattilaiseksi tai esiintyä lavalla, sinun on vaikeampaa päästä tavoitteeseen. Jos toiveesi ovat yksinkertaisia, kuten suosikkilaulun oppiminen tai esiintyminen perheellesi, silloin ei pitäisi olla mitään ongelmaa.

Ei ole koskaan liian myöhäistä oppia uusi instrumentti, mutta pitäisikö sinun pitää vai ei, se riippuu sinusta. Paras tapa edetä on tunnustaa, että sinulla on kyky. Ajan ja vaivan avulla voit hitaasti oppia pelaamaan kappaleitasi. Hyötyjä on enemmän kuin esteitä. Uuden instrumentin oppiminen tarkoittaa, että käytät aktiivisesti aivoitasi, mikä voi auttaa torjumaan muistin menetystä. Se voi olla myös luova lähtökohta, joka herättää iloa, joka on välttämätöntä henkiselle ja emotionaaliselle hyvinvoinnillesi. Oikeiden tavoitteiden asettaminen on avain selvitettäessä, pitäisikö sinun ottaa askel.

Related Post