Ostokset

Pelaa palloa yhdessä seitsemän useita viikkoja vanhan vauvan kanssa

Posted by Nemi Jaxx

Vauvat ovat aina kiehtovia tavaroista, jotka vierivät vielä yhden liikuttavansa asian. Se vie kuitenkin jonkin aikaa, jotta he voivat ymmärtää tarkan tavan, jolla nämä esineet liikkuvat, mutta he haluavat silti pelata palloa aina kun mahdollista.

Lapset yrittävät aina tarttua palloon seuraamalla sen liikkeitä jatkuvasti. Äiti voi myös olla aktiivinen pelissä varmistaakseen, että heidän vauvallaan on, kenen kanssa kokea. Ajan myötä vauvojen tulee tutustua heittämään palloa äitiään kohti. Se vaatii kuitenkin paljon enemmän, kun olemme lapsena oppimaan potkaisemaan palloa, koska heidän on harjoiteltava paljon ja myös kehitettävä keskushermostoaan enemmän kykyyn tehdä monimutkaisempia liikkeitä.

Tunteisiin liittyy paljon tapaa kokea yhdessä vauvan kanssa, kun hän on täyttänyt seitsemän useita viikkoja tai yhdeksän useita viikkoja. ymmärrä asiat ja planeetta ei hämmästytä niitä niin paljon. He tietysti haluavat löytää yhä enemmän tavaroita, joita he näkevät heidän ympärillään, mutta ne voivat myös liikkua, siksi on olemassa aktiivisempi pelitapa. Voit pelata piilopaikkaa yhdessä, tämä on niiden pelien joukossa, joista he hyötyvät aina eniten. Koska he tykkäävät löytää asioita paljon, on selvää, että he nauttivat siitä aina, kun piilotat heitä niistä ja heidän on löydettävä ne.

Varhaisessa vaiheessa lapset oppivat muotoja, ja yksi heidän ensimmäisistä leluistaan ​​on pallo. Jos etsit pelipalloa Singapore ja haluat löytää parhaat tarjoukset, sinun kannattaa tarkistaa verkosta löytääksesi lisää merkkejä.

Related Post