Muoti

Suunnittelijan räätälöidyt hääbändit

Posted by Nemi Jaxx

Häärengas, mahdollisesti myös nimeltään vihkisävy, on yksi merkittävimmistä koristeista, joita törmäämme olemassaolollamme. Useat yhteiskunnalliset historioitsijat ajattelevat, että tapana esitellä avioliittoyhtye koko häiden aikana hääparin kautta toisilleen alkoi Euroopassa, useita vuosisatoja aikaisemmin. Rengas on nähty merkitsevän avioliiton uskollisuutta. Myöhemmin, mahdollisesti rennon kolonisaation vuoksi, tapa on levinnyt melkein kaikkiin osiin ympäri maailmaa. Nyt tällä aikakaudella, kun kaikessa on oltava “suunnittelija” -tagi kiinnitettynä, myös hääbändistä on tullut suosionosoitus ja joidenkin kriitikkojen perusteella turhamaisuus. Mutta kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että renkaan ostaminen on yksi tärkeimmistä asioista häät osto-ohjelmassa. Ihannetapauksessa hääbändin tulisi heijastaa makua, persoonallisuutta ja, mikä tärkeintä, tilannetta hääparista ja myös tietystä perheestä. Aikaisemmin kulta oli suosituin metalli renkaiden valmistamiseksi. Vaikka kulta on edelleenkin hyvin tiedossa oleva valinta, titaani ja platina ovat suosittuja henkilöille, jotka etsivät suunnittelijahäänauhoja.

Myytävänä on mielessä hämmentävä määrä hääbändejä. Alueella tunnetaan useita erilaisia ​​tyyppejä, joilla tämä erityinen bändityyppi on suosittu. Afrikkalaiset yhtyeet, arabialaiset yhtyeet, kelttien yhtyeet ja bysanttilainen yhtye ovat esimerkkejä tästä. Toiset bändit tunnistetaan tiettyihin tarkoituksiin. Zodiac-yhtyeet, uskonnolliset ja sotilaalliset yhtyeet sopivat tähän luokkaan. On olemassa useita muita taiteilijoita, jotka tunnustetaan sen erityisestä teemasta. Geometrinen, golf, pelikortti, roomalainen numero ja tarina ovat tyyppejä tällaisista bändeistä. On renkaita kuvitteellisilla nimillä, esimerkiksi Fleur-de-lis -bändejä, kukkabändejä, rakkaudenkeräysbändejä ja vieritys hääbändejä.

Eri aterioista valmistettuja suunnittelijahääbändejä löytyy koruista. Todennäköisesti eniten etsittyjä renkaita ovat platina, jalokivi ja kulta. Titaania, palladiumia, platinaa, keramiikkaa ja volframia ostavat yleensä nuorekas, “yuppie” -sukupolvi. Aikaisemmin musta olisi ollut tabuväri tapahtumissa, kuten avioliitot. Suunnittelijoiden hääbändien luomisesta näyttää kuitenkin, että mustan tabu häätapahtumissa on tullut tekijäksi aiemmin. Musta palladium ja musta keraaminen olisivat modernin sukupolven suosikkeja. Nyt räätälöityjä suunnittelijahäänauhoja (so. Renkaat tehdään asiakkaan ideoiden ja panosten perusteella) löytyy monilta pääkaupunkiseuduilta.

Rio tarjoaa sinulle räätälöityjä hääbändejä Singapore. Voit saada hääbändejä räätälöityinä vaatimuksen, teeman, koon tai budjetin mukaan. Uskomme palvelemaan asiakkaitamme kaikin mahdollisin tavoin ja tässä suhteessa myös kauppaa räätälöityjen korujen kanssa.

Related Post