Ostokset

Viinin online-tarjoukset ja viini-etiketti: Kuinka tuoda viiniä illallisjuhlaan

Posted by Nemi Jaxx

Joten, sinut on kutsuttu illalliselle, mutta et ole varma mitä sinulla on. On kohteliasta tuoda jotain isäntälle tai emäntälle, ja viini on aina hyvä tapa edetä. Se on win-win-tilanne. Isäntä tai emäntä voi halutessaan tarjota tuomasi viini tai hän voi säästää sen myöhempää käyttöä varten ja arvostaa elettä. Mutta haluat tuoda universaalin viinin, joka voi paritella minkä tahansa heidän tarjoamansa kanssa, koska et ole varma, mikä se on.

Ei hätää, siellä on paljon viinejä, jotka voivat olla osuma mihin tahansa päivällisjuhlaan riippumatta ruoasta ja yrityksestä. Tässä on muutama viiniehdotus, jotka tuodaan päivälliselle:

Kevyt punainen

Kaikille punaviineille on aika ja paikka, mutta jos et ole varma mitä illalliselle sopii, mene valoon. Punaviinit ovat yleensä rikkaita ja tuovat makua, mutta jos ruokalaji on kalaa, se ei parinnu hyvin punaisen kanssa. Kun et ole varma, mene valoon punaviinin kanssa.

Rapeita valkoisia

Jos haluat virkistävän viinin, joka saa jokaisen pureman näyttämään uudelta ja puhdistaa kitalaen kurssien välillä, kannattaa etsiä hyvää valkoviiniä. Kuivampi on yleensä parempi, kun et ole varma tarjoillaan ruokia. Lisäksi korkeampi happamuus leikkaa paksut kastikkeet ja tasapainottaa useimmat ateriat. Valkoviiniä arvostetaan aina suuresti.

Roses

Kun valitset roséviiniä, sinun tulee ehdottomasti valita sellainen, joka ei ole liian makeaa. Roséa pidetään usein makeana vaaleanpunaisena viininä. On kuitenkin hienoja kuivia ja teräviä roséviinejä, jotka sopivat hyvin mihin tahansa ateriaan. Rosé on valoisa ja maukas ja kirkastaa kaikkia aterioita ja mielialaa.

Kuohuviinit

Kuohuviinit ovat monipuolisia. Ne voivat olla rentoja tai juhlallisia juhlien mielialasta riippuen, puhumattakaan siitä, että kuohuviinit ovat yleensä miellyttäviä yleisölle melkein kaikille. Kuplat tekevät meistä kuohkeutta, ja kuohuviinit ovat yleensä myös melko neutraaleja ja virkistäviä, joten ne muodostavat parin hyvin minkä tahansa kanssa.

Jälkiruokaviinit

Ehkä yksi laiminlyötyjä viinityyppejä, jälkiruokaviinit ovat hieno tapa lopettaa ateria korkealla huomautuksella. Vaikka jälkiruokaa ei tarjoilla, jälkiruokaviinit ovatkin täysin upeita yksin. Jälkiruokaviini voi myös pitää illalliskeskustelua jatkuvana, antaen jokaiselle enemmän aikaa nauttia itsestään ja toistensa seurasta.

Tilaaminen verkossa

Jos et jo jo myöhässä juhliin, tilaaminen verkosta on loistava vaihtoehto, kun etsit täydellistä illallisviiniä. Voit selata helpommin ja saada viinejä edulliseen hintaan. Voit jopa pisteyttää viinitarjouksia verkossa paljon aikaa, ja viini toimitetaan suoraan kotiovellesi. Se on yksinkertainen ja helppo, ja kaikki rakastavat hyvää viiniä juhlissa.

Related Post