Matkustaa

Viisi vinkkiä matkavakuutuksen valitsemiseksi

Posted by Nemi Jaxx

Kun olet valmis suunnittelemaan ulkomaille suuntautuvaa matkaa, haluat ostaa matkavakuutussuunnitelman, jos tarvitset lääkärinhoitoa lomallasi. Koska käytettävissä on kuitenkin niin paljon matkavakuutuksia, niitä voi olla vaikea erottaa toisistaan. Tässä on viisi vinkkiä, joiden avulla voit ostaa matkavakuutuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Etsi ikärajoituksia

Iästäsi riippuen sinun on selvitettävä, onko harkitsemissasi politiikoissa ikärajoituksia. Monet matkavakuutukset veloittavat korkeamman vakuutusmaksun yli 50-vuotiailta matkustajilta, ja muut eivät välttämättä kata yli 65-vuotiaita. Joten, jos olet vanhempi matkustaja, sinun on löydettävä vakuutusyhtiö, joka haluaa myydä sinulle vakuutuksen ikästäsi huolimatta. Voit hakea tarjouksen Now Matkavakuutuksesta vanhempien matkustajien vakuutuksille.

Harkitse sairaushistoriaa

Kun tarkastelet erilaisia ​​käytäntöjä, löydät useita poikkeuksia kattavuuteen sairauksien vuoksi. Sinulla voi olla vaikeuksia esimerkiksi sairastumisesta, jos sinulla on ollut syöpä aiemmin, olet diabeetikko, sinulla on sydänsairaus tai sinulla on epilepsia. Sinulle annetaan lääketieteellisen historian lomake, jonka on täytettävä, ja on erittäin tärkeää olla rehellinen vastatessasi kysymyksiin. Jos jotain tapahtuisi ja piilotit sairauden, sinua ei ehkä katetta ollenkaan ja joudut maksamaan useita tuhansia puntia lääketieteellisistä kustannuksista.

Lue peruutuskäytännöt

Jos terveysongelma estää sinua matkustamasta, voit ehkä pyytää korvausta kaikista lippujen, hotellien tai aktiviteettien talletuksista, jos sinulla on hyvä matkavakuutus. Ota selvää myös kattavuudesta, jos unohdat lentosi, jos suunnitelmasi keskeytetään luonnonkatastrofien takia tai jos käymässäsi maassa tapahtuu poliittisia häiriöitä. Suurin osa politiikoista korvaa sinulle kulut, jos suunnitelmasi keskeytetään ja matkasi myöhässä tai peruutetaan.

Mitkä tuotteet kuuluvat?

Kun olet lomalla, mitä tahansa voi tapahtua, kun matkalaukkusi siirretään lentojen välillä tai hotellissa. Jotkut omaisuutesi saattavat lopulta vahingoittua, kadota tai varastettu, mutta sinulle voidaan korvata niiden kustannukset oikealla politiikalla. Jotkut käytännöt eivät kuitenkaan välttämättä kata kalliita elektronisia tuotteita, kuten kameroita, matkapuhelimia tai kannettavia tietokoneita, joten sinun on vertailtava käytäntöjä löytääksesi sellaisia, jotka tekevät, tai selvittääkseen, voitko ostaa lisä kattavuutta kyseisen tyyppisille tuotteille.

Lähettäminen kotiin

Jos olet sattunut onnettomuuteen tai jout vakavaan sairauteen ja joudut menemään kotiin, sinun on selvitettävä, kuinka matkakäytäntösi kattaa paluun. Suurin osa vakuutuksista kattaa sinut kotiisi lähellä olevaan sairaalaan siirtämisen kustannukset, mutta käy huolellisesti läpi jokainen harkittavasi politiikka varmistaaksesi, että kustannukset korvataan.

Vaikka voit löytää joukon korkeatasoisia matkasääntöjä, on tärkeää käydä läpi kattavuuden määrittääksesi, mikä sopii parhaiten tarpeisiisi, varsinkin jos olet vanhempi tai sinulla on tiettyjä sairauksia.

Related Post