Autoteollisuus

Hyvät lisäpalvelut ja autotarjoukset auttavat säilyttämään ajoneuvon arvon

Posted by Nemi Jaxx

Kun asiakas ostaa uuden auton, hänelle tarjotaan usein monia lisäpalveluja, jotka auttavat häntä ylläpitämään ajoneuvoaan ja pitämään sen huippukunnossa. Yksi yleisimmistä palveluista on maalinsuojaus, joka auttaa estämään ruostumista ja muita ikääntymisen merkkejä ajoneuvon ulkopinnassa. Maalisuojaus toimii suojaamalla maalia lialta ja pölyltä sekä UV-säteiltä, jotka voivat aiheuttaa haalistumista ajan myötä. Lisäksi auton vahaaminen jokaisen pesun jälkeen auttaa myös pitämään ulkopinnan kiiltävänä. 

Räätälöidyt paketit ja vakuutukset

Niille, jotka haluavat mennä vielä pidemmälle ajoneuvonsa arvon säilyttämiseksi, on tarjolla useita muita vaihtoehtoja. Monet jälleenmyyjät tarjoavat räätälöityjä paketteja, jotka sisältävät vahauksen, kiillotuksen, imuroinnin ja hajunpoistopalvelut, joiden avulla voit varmistaa, että ajoneuvosi näyttää parhaalta mahdolliselta tulevina vuosina. Tarjolla on myös sisätilojen suojauspaketteja, joissa on erityisiä pinnoitetuotteita, jotka on suunniteltu suojaamaan vuotoja, tahroja ja yleistä kulumista vastaan. 

Autonvalmistajat voivat tarjota myös vakuutuksia ja uusien autojen ostajille. Vakuutuspakettiin voi kuulua esimerkiksi liikennevakuutus ja Täyskasko. Esimerkiksi sivulla https://www.mazda.fi/tarjoukset voidaan nähdä, että Mazdan tarjoamaan vakuutuskokonaisuuteen kuuluu myös lasiturva ja korkeampi lunastuskorvaus. 

Lisäpalveluilla mielenrauhaa

Näiden itse autolle annettavien fyysisten hoitojen lisäksi joissakin jälleenmyyjissä on tarjolla myös runsaasti sähköisiä palveluja, joista voi olla hyötyä asiakkaille. Esimerkiksi jotkut valmistajat tarjoavat nykyään etäkäyttöä älypuhelinsovelluksella, jonka avulla käyttäjät voivat käynnistää moottorin tai lukita/avata ovet etänä sekä seurata polttoainetaloudellisia tietoja. Lisäksi monissa autoissa on nykyään GPS-navigointijärjestelmät, joiden avulla on entistä helpompi päästä nopeasti perille. Monien työmatkalaisten mielestä tämä on nykypäivän kiireisessä maailmassa korvaamatonta. 

Erilaiset autotarjoukset pitävät huolen siitä, että kaikki odottamattomat korjaukset hoidetaan ilman, että asiakkaiden tarvitsee huolehtia kustannuksista myöhemmin. Laajennettujen takuiden lisäksi muita vakuutusmuotoja, kuten kaskovakuutusta voidaan tarjota lisämaksusta riippuen siitä, mikä jälleenmyyjä tai valmistaja niitä tarjoaa. Tällainen mielenrauha on korvaamaton, koska asiakas voi joutua taloudellisiin vaikeuksiin kalliiden korjauslaskujen vuoksi onnettomuuden sattuessa.  

Kaiken kaikkiaan erilaiset lisäarvopalvelut ja autotarjoukset voivat auttaa säilyttämään ajoneuvosi arvon ajan myötä. Maalinsuojaus- ja vahauspalveluista räätälöityihin paketteihin, vakuutuksiin ja jopa etäkäyttöjärjestelmiin on monia tapoja suojata ja säilyttää ajoneuvosi tulevina vuosina. Kun tarjolla on näin paljon erilaisia vaihtoehtoja, ei ole ihme, että monet ihmiset käyttävät näitä hyödyllisiä palveluja uutta ajoneuvoa ostaessaan.

Related Post